EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

EXTRA
SZOLGÁLTA
TÁSOK

Komplett megoldásokat kínálunk.

Egy jó weboldal elkészítése összetett feladat. Egyrészt technikailag, vizuálisan kell jól működnie, de ezek mellett ugyanúgy fontos szerepe van a megfelelő tartalmak, szövegek elkészítésének, a különböző marketing stratégiáknak és természetesen annak, hogy jó helyen tudj megjelenni a keresőkben. Célunk, hogy minél hamarabb minél több látogatót, vásárlót szerezz. Ehhez nyújtunk plusz segítséget. 

egyedi weboldal-keszites-extra-szolgaltatasok

ARCULAT TERVEZÉS, GRAFIKAI MUNKÁK

Nincs, vagy nem vagy elégedett jelenlegi arculatoddal? Segítünk!

Az arculat kialakításában a legfontosabb, hogy minél jobban tükrözze stílusod, szolgáltatásod, valamint, hogy minél jobban passzoljon célközönségedhez. A kisarculati elemeken (logó, színek, betűtípus, névjegykártya, email sablon, stb.) kívül nyomdai anyagok (szórólap, plakát, stb.) elkészítését is vállaljuk. 

PIACKUTATÁS

A látogatók szerzéséhez, szolgáltatások / termékek értékesítéséhez már az elején jó, ha felmérjük az igényeket, megvizsgáljuk a konkurenciákat.

Ezért most minden oldalhoz ingyenes kulcsszóelemzés jár, mely segítségével pontos adatokat kapunk arra milyen szavakat, kifejezéseket építsünk be szövegeinkbe, hogy a keresőben minél jobb helyen legyünk. Emellett végignézzük konkurenciáid weboldalait, online jelenlétüket és készítünk egy elemzést.

ONLINE MARKETING

Ha szeretnéd, hogy minél hamarabb minél több látogatód, vásárlód legyen megoldjuk!

Különböző online hirdetéseket, kampányokat indítunk, napról-napra figyeljük, finomhangoljuk, hogy a leghatékonyabban tudj forgalmat generálni. 

KARBANTARTÁS

Ha nem szeretnél bajlódni weboldalad technikai ügyeivel bízd ránk nyugodtan.

A szolgáltatás tartalmazza az oldal folyamatos frissítését, esetleges technikai hibák elhárítását, a domain és a tárhely kezelését. 

TARTALOM KÉSZÍTÉS, SZÖVEGÍRÁS

A megfelelő szövegezés nagyon fontos egyrészt a látogatók szempontjából, másrészt a keresőben való helyezésünk miatt. A kulcsszóelemzés alapján írunk szövegeket, hogy minél hatékonyabb legyen az oldalad. 

SOCIAL MEDIA OLDALAK KEZELÉSE

Ha szeretnéd ránk bízhatod social media oldalaid! Ha még nincs, az sem baj, készítünk neked. Megegyezés szerinti ütemben készítünk posztokat.

FOTÓ, VIDEÓ

Szeretnél saját fotókat, videókat? Legyen szó termékfotókról, bemutatkozó videóról vagy social media tartalmakról, számíthatsz ránk!

VEDD FEL VELÜNK
A KAPCSOLATOT!

+36203341912

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.