MIÉRT NE CSAK FACEBOOK OLDALAD LEGYEN?

Összegyűjtöttük szerintünk milyen előnyei vannak egy saját weboldalnak, egy facebook vagy instagram oldallal szemben

Egy facebook vagy instagram oldal is alkalmas az alapvető funkciókra, hogy megtalálják vállalkozásunk, tartalmakat osszunk meg. De egy saját weboldallal sokkal több lehetőség nyílik meg. 

EGYEDI MEGJELENÉS

Egy saját weboldal lehetőséget ad arra, hogy teljesen egyedi megjelenést alakítsunk ki, mely hűen tükröz minket, vállalkozásunkat. Ezzel szemben egy social oldal kis mértékben alakítható. 

PROFIBB

Egy saját weboldal mindig profibb képet nyújt egy vállalkozásról mint csak egy social oldal. Az érdeklődőkben nagyobb bizalmat kelt. 

SZABADSÁG

Egy saját weboldalon semmilyen strukturális formához nem vagy kötve. Nem vagy korlátozva a karakterek számában, a posztok formátumában, bármilyen típusú tartalmat megjeleníthetsz.

MEGTALÁLHATÓSÁG, REKLÁM

Egy saját weboldal optimalizálható a keresőmotorok számára (SEO), ami lehetővé teszi, hogy organikusan vagy reklámok által magasabb helyezéseket érj el a Google és más keresőmotorok találati listáin. Ez növelheti a weboldalad látogatottságát és ügyfeleid számát.

ADATOK, ANALITIKA

Egy saját weboldalból rengeteget adatot nyerhetünk ki, pl.: nyomon követhetjük hányan, mikor, honnan, mennyi ideig látogatják oldalunkat, mely aloldalakra kattintanak, hány látogató tér vissza weboldalunkra. 

VEDD FEL VELÜNK
A KAPCSOLATOT!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.