MILYEN EGY JÓ WEBOLDAL?

Összegyűjtöttük szerintünk milyen egy jó weboldal

Egy weboldal célja esetenként más-más lehet, de egy jó weboldalban ezek a szempontok érvényesülnek. 

TECHNIKAILAG JÓL MŰKÖDIK

Talán az egyik legszembetűnőbb probléma weboldalak esetében amikor látjuk, hogy technikailag valamilyen hiba található. Nem működik egy gomb, szét van csúszva az oldal, lassan töltődnek be a tartalmak. Ha ilyen oldallal találkozunk szinte biztos, hogy azonnal továbbállunk. 

Jó Struktúra

Nagyon fontos, hogy egy weboldal átlátható legyen, könnyen megtaláljuk amit keresünk rajta. A lényeges információk, tartalmak legyenek kiemelve, a felhasználónak könnyű és egyértelmű legyen az oldalon navigálnia. 

MEGFELELŐ TARTALOM

Egy weboldalon akkor jó a tartalom, ha lényegretörő, egyértelmű, könnyen értelmezhető. A keresőkben való jó helyezés miatt figyelembe kell vennünk, hogy milyen szövegeket írunk, mennyi tartalmat hozunk létre. 

JÓ FŐOLDAL

A főoldal a legfontosabb oldal egy weboldalnál, ide érkezik meg először a látogató. Érdemes ezt az oldalt weboldalunk összefoglalójaként tekinteni. Itt tudunk minden fontos témát érinteni, a legfontosabb információkat, tartalmakat megjeleníteni. 

SZEMÉLYES MEGJELENÉS

Egy weboldal akkor jó megjelenésében, ha passzol hozzánk, vállalkozásunkhoz, valamint kielégíti célközönségünk igényeit is. 

MOBILBARÁT

Alapvető már, hogy egy weboldalnak mobilon ugyanúgy jól kell működnie technikailag és vizuálisan mint asztali verzióban. Témakörtől függően változhatnak a mobilról és számítógépről érkezők arányai. Sok esetben egy weboldalt jóval többen látogatnak mobil eszközökről.

VEDD FEL VELÜNK
A KAPCSOLATOT!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.