WEBOLDAL 2 HÉT ALATT!

Ha nem szeretnél sokat várni, kezdjünk bele most!

2 hét nem sok idő, de arra pont elég, hogy készítsünk neked egy profi, modern weboldalt mely tartalmazza a legfontosabb információkat, tartalmakat, képeket, funkciókat. 

Ár: 200.000 Ft-tól

MOST INGYENES KULCSSZÓELEMZÉS!

egyedi-weboldal-keszites-2-het-alatt-weboldal

Weboldalad elkészítésének lépései

1

Tervezés

A legelső lépés egy rövid kérdőív. Így mi is kapunk egy képet elképzeléseidről és Te is át tudod gondolni milyen oldalt szeretnél. Ezután egy személyes vagy online konzultáció során átbeszéljük a konkrét ötleteket, célokat. Ha tanácstalan vagy valamiben semmi baj, segítünk kitalálni az irányt!

2

Domain, tárhely

Bejegyezzük a domaint, megrendeljük a tárhelyet. Ennek a folyamatnak a jóváhagyása pár napot vesz igénybe, de addig is tudunk mit csinálni. 

3

Kulcsszóelemzés

Megnézzük a te témádban milyen szavakra, kifejezésekre keresnek. Erről készítünk egy rövid elemzést mely segít a szövegek megírásában, menüpontok elnevezésében. Célja, hogy minél jobb helyre kerülj majd a google keresőben.

4

Weboldal design

Weboldalad elkészítése előtt célszerű lefektetni az alapokat, hogy minél gyorsabban tudjunk haladni a későbbiekben. Először egy rajszerű tervet kapsz oldalad felépítéséről, majd 2-3 design variációt. Amint elfogadtad a tervet és kiválasztottuk a designt neki is kezdünk. 

5

Weboldal elkészítése

A tervek alapján elkészítjük weboldalad keretrendszerét, a főoldalt, az aloldalakat, a menüt, oldalad optimalizáljuk mobil eszközökre, feltöltjük a szövegeket, képeket, egyéb tartalmakat, beépítjük az esetleges plusz funkciókat.

6

Utolsó simítások

Miután kész az oldalad újból átnézzük, teszteljük, hogy minden megfelelően működik, javítjuk az esetleges hibákat.

7

Használatra kész a weboldalad!

Átadjuk a weboldalad és már használhatod is!

MIT TARTALMAZ
2 HETES CSOMAGUNK?

ingyenes konzultáció

saját domain, tárhely

bónusz kulcsszóelemzés

egyedi design

weboldal keretrendszerének
létrehozása (SEO-barát felépítés)

oldalak létrehozása
(főoldal + max. 3-4 aloldal)

kapcsolati űrlap

tartalmak feltöltése

optimalizálás mobil
eszközökre

PÉLDA

A Zalakaros Camping Étteremnek készítettünk egy egyszerű, igényes, jól használható weboldalt 2 hét alatt. A weboldal egy főoldalból, étlapból, galéria és kapcsolat oldalakból áll. Plusz funkicóként német nyelvre is lehet váltani az oldalon. 

VEDD FEL VELÜNK
A KAPCSOLATOT!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.