WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

HA SZERETNÉL EGY IGÉNYES, JÓL MŰKÖDŐ, EGYEDI WEBOLDALT, KEZDJÜNK BELE MOST!

Célunk, hogy egyedi, jól használható, minőségi weboldalakat készítsünk pénztárca barát áron. Az egyszerűbb weboldalaktól az összetett, különböző extra funkciókat tartalmazó weboldalak létráhozásáig bármiben számíthatsz ránk. 

Ár: 200.000 Ft-tól

MOST INGYENES KULCSSZÓELEMZÉS!

egyedi weboldal-keszites

Weboldalad elkészítésének lépései

1

Tervezés

A legelső lépés egy rövid kérdőív. Így mi is kapunk egy képet elképzeléseidről és Te is át tudod gondolni milyen oldalt szeretnél. Ezután egy személyes vagy online konzultáció során átbeszéljük a konkrét ötleteket, célokat. Ha tanácstalan vagy valamiben semmi baj, segítünk kitalálni az irányt!

2

Domain, tárhely

Bejegyezzük a domaint, megrendeljük a tárhelyet. Ennek a folyamatnak a jóváhagyása pár napot vesz igénybe, de addig is tudunk mit csinálni. 

3

Kulcsszóelemzés

Megnézzük a te témádban milyen szavakra, kifejezésekre keresnek. Erről készítünk egy rövid elemzést mely segít a szövegek megírásában, menüpontok elnevezésében. Célja, hogy minél jobb helyre kerülj majd a google keresőben.

4

Weboldal design

Weboldalad elkészítése előtt célszerű lefektetni az alapokat, hogy minél gyorsabban tudjunk haladni a későbbiekben. Először egy rajszerű tervet kapsz oldalad felépítéséről, majd 2-3 design variációt. Amint elfogadtad a tervet és kiválasztottuk a designt neki is kezdünk. 

5

Weboldal elkészítése

A tervek alapján elkészítjük weboldalad keretrendszerét, a főoldalt, az aloldalakat, a menüt, oldalad optimalizáljuk mobil eszközökre, feltöltjük a szövegeket, képeket, egyéb tartalmakat, beépítjük az esetleges plusz funkciókat.

6

Utolsó simítások

Miután kész az oldalad újból átnézzük, teszteljük, hogy minden megfelelően működik, javítjuk az esetleges hibákat.

7

Használatra kész a weboldalad!

Átadjuk a weboldalad és már használhatod is!

MIT TARTALMAZ
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS CSOMAGUNK?

ingyenes konzultáció

saját domain, tárhely

bónusz kulcsszóelemzés

egyedi design

weboldal keretrendszerének
létrehozása (SEO-barát felépítés)

oldalak létrehozása
(főoldal + aloldalak)

kapcsolati űrlap

tartalmak feltöltése

optimalizálás mobil
eszközökre

PÉLDA

A Dental Friendnek készítettük ezt az összetettebb, több mint 30 oldalból álló weboldalt. Itt is egy rövid piackutatással kezdtünk, végignéztük milyen szavakat, kifejezéseket használjunk, valamint, hogy megjelenésben, hogyan tudnánk eltérni a konkurenciáktól. Célunk az volt, hogy egy elegáns, igényes, de mégis fiatalos, barátságos hangulatú oldalt rakjunk össze. Az elkészítés ideje összesen 2-3 hónapot vett igénybe, mivel közösen ötleteltünk, alakítottuk ki a weboldal tartalmait, szövegeit.

VEDD FEL VELÜNK
A KAPCSOLATOT!

+36203341912

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.