WEBSHOP
KÉSZÍTÉS

HA SZERETNÉL EGY IGÉNYES, JÓL MŰKÖDŐ, EGYEDI WEBSHOPOT, KEZDJÜNK BELE MOST!

Webshopjainkat leginkább kis- és középvállakozások számára ajánljuk. Célunk, hogy minőségi és pénztárcabarát alternatívát kínáljunk vállalkozásod beindításához.

Ár: 400.000 Ft-tól

MOST INGYENES KULCSSZÓELEMZÉS!

Webshop készítés

Webshopod elkészítésének lépései

1

Tervezés

A legelső lépés egy rövid kérdőív. Így mi is kapunk egy képet elképzeléseidről és Te is át tudod gondolni milyen webshopot szeretnél. Ezután egy személyes vagy online konzultáció során átbeszéljük a konkrét ötleteket, célokat. Ha tanácstalan vagy valamiben semmi baj, segítünk kitalálni az irányt!

2

Domain, tárhely

Bejegyezzük a domaint, megrendeljük a tárhelyet. Ennek a folyamatnak a jóváhagyása pár napot vesz igénybe, de addig is tudunk mit csinálni. 

3

Kulcsszóelemzés

Megnézzük a te témádban milyen szavakra, kifejezésekre keresnek. Erről készítünk egy rövid elemzést mely segít a szövegek megírásában, menüpontok elnevezésében. Célja, hogy minél jobb helyre kerülj majd a google keresőben.

4

Webshop design

Webshopod elkészítése előtt célszerű lefektetni az alapokat, hogy minél gyorsabban tudjunk haladni a későbbiekben. Először egy rajszerű tervet kapsz webshopod felépítéséről, majd 2-3 design variációt. Amint elfogadtad a tervet és kiválasztottuk a designt neki is kezdünk. 

5

Webshop elkészítése

A tervek alapján elkészítjük webshopod keretrendszerét, a főoldalt, az aloldalakat, a termékoldalakat, a menüt, webshopod optimalizáljuk mobil eszközökre, feltöltjük a termékeket, szövegeket, képeket, egyéb tartalmakat, beépítjük az esetleges plusz funkciókat. Integráljuk a fizetési módokat, szállítási lehetőségeket.

6

Utolsó simítások

Miután kész vagyunk webshopoddal újból átnézzük, teszteljük, hogy minden megfelelően működik, javítjuk az esetleges hibákat.

7

Használatra kész a webshopod!

Átadjuk a weboldalad és már használhatod is!

MIT TARTALMAZ
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS CSOMAGUNK?

ingyenes konzultáció

saját domain, tárhely

bónusz kulcsszóelemzés

egyedi design

webshop keretrendszerének
létrehozása (SEO-barát felépítés)

oldalak létrehozása
(főoldal + aloldalak + termékoldalak)

tartalmak, termékek feltöltése

optimalizálás mobil
eszközökre

fizetési módok integrálása (kártyás, stb.)

szállítási módok integrálása

PÉLDA

A Biokertész Tanfolyamnak készítettünk egy webshopot. A cél az volt, hogy a színek, formavilág minél természetközelibb hangulatot képviseljen. Ugyanakkor fontos volt a modern, letisztult, jól átlátható megjelenés is. A webshop több mint 15 oldalból áll, összesen 5 tanfolyamot tartalmaz. Plusz funkcióként egy százalékos kedvezmény modult építettünk be mely lehetőséget ad arra, hogy több termék vásárlása esetén árkedvezményt kapjon a vásárló. 

VEDD FEL VELÜNK
A KAPCSOLATOT!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.